Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (18.9.): Isak a Barcelona, trénerské zmeny v Premier League, Thuram či odchod z Arsenalu

pondelok, 18. september 2023 07:12 | Autor: Jakub Vaverka

Alexander Isak
Alexander Isak | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Nový tréner v Sheffielde?

Sheffield United zažíva po návrate do Premier League náročné obdobie, pričom klubové vedenie podľa denníka Daily Mail zvažuje získanie Chrisa WIldera, trénera, ktorý strávil na Bramall Line úspešné obdobie. 

Partey môže v zime odísť

Zdroj menom Football Insider píše, že Arsenal by mohol v zimnom transferovom predať záložníka Thomasa Parteya, o ktorého odchode sa silno hovorilo už v letnom transferovom období. Kouč Arteta mu v prestupe brániť nebude. 

Prečo si Thuram vybral Inter?

Marcus Thuram v lete prišiel z Borussie Monchengladbach do Interu Miláno. Prečo si vybral tento klub? „Mal som sem ísť už pred dvoma rokmi a odvtedy mi to išlo hlavou," uviedol útočník. Lákalo ho aj AC, ktoré mu vraj núkalo ešte lukratívnejší plat, no Marcus chcel byť hráčom Interu. 

Isak na lane FC Barcelona?

Španielsky portál Fichajes tvrdí, že FC Barcelona zvažuje angažovanie švédskeho útočníka Alexandra Isaka, ktorý sa vo veľmi dobrom svetle ukazuje v anglickom Newcastli United. Jeho cena sa pohybuje na úrovni 70 miliónov eur. La Ligu pozná, v minulosti totiž obliekal dres Realu Sociedad San Sebastián.

Bayern chce stále Palhinhu

Taliansky novinár Fabrizio Romano uviedol, že nemecký majster Bayern Mníchov stále plánuje v zíme kúpiť záložníka Fulhamu Joaa Palhinhu, ktorého transfer bol na spadnutie už v lete. Nová zmluva Brazílčana na Craven Cottage by na tom nemala meniť nič.