Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (17.9.): United nie je v kríze! Pochettino verí procesu, skvelý Haaland + šťastný Felix

nedeľa, 17. september 2023 09:46 | Autor: Jakub Vaverka

Erling Haaland
Erling Haaland | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Julian Draxler má nový klub

Nemecký záložník Julian Draxler skompletizoval svoj odchod z francúzskeho Paríža Saint-Germain. Novým zamestnávateľom tohto hráča je katarský celok Al Ahli SC, s ktorým Draxler podpísal kontrakt do roku 2025.

Pochettino verí procesu Chelsea 

Chelsea zatiaľ nezbiera v novom ročníku pozitívne výsledky, ale tréner Mauricio Pochettino svojmu tímu verí. „Myslím si, že v zápasoch, v ktorých sme nastúpili, sme si zaslúžili zvíťaziť. Boli sme lepší ako Liverpool aj ako West Ham. Sme spokojní s tým, čo mužstvo predvádza a aj s tým, akým spôsobom sa vyvíja celý proces."

Joao Felix je nesmierne šťastný

Portugslský útočník si včera pri triumfe Barcelony nad Betisom (5-0) otvoril svoj strelecký účet v drese Kataláncov. „Pre mňa aj moju rodinu je skvelé, že tu môžem byť. Hrať za tento tím je jednoduché. Keď máte dobrú štruktúru a hráči sa pohybujú, je jednoduchšie dať gól."

Manchester United nie je v kríze

Manchester United prehral doma s Brightonom 1:3 a predviedol ďalší nepresvedčivý výkon. „NIe sme v kríze, aj keď nie sme spokojní," hovorí kouč Erik ten Hag. „Každý minul veľa peňazí, aj Brighton," zamyslel sa holandský tréner. 

Perfektná forma Erlinga Haalanda

Manchester City vyhral na ihrisku West Hamu 3:1. Jedným zo strelcov Sky Blues bol aj Nór Erling Braut Haaland, pre ktorého to bol siedmy gól v tejto sezóne Premier League v piatom zápase. Jeho forma je fantastická, rovnako ako v uplynulom ročníku.