Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (29.8.): Lingardova možnosť, Hazardov koniec kariéry či Messiho hviezdny spoluhráč

utorok, 29. august 2023 13:03 | Autor: Jakub Vaverka

Jesse Lingard
Jesse Lingard | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Liverpool potrebuje posilniť

Letné prestupové obdobie sa chýli ku koncu, pričom anglický Liverpool FC ešte plánuje byť v najbližších dňoch na trhu aktívny. The Reds sa chcú posilniť predovšetkým v defenzíve, pričom Červení by radi angažovali nového stopéra. Vedenie LFC si uvedomuje, že výkony doterajšieho obranného lídra Virgila van Dijka nie sú také, ako by sa očakávalo. 

Jesse Lingard a miesto v Premier League?

Po tom, čo Jesse Lingard skončil v Nottinghame Forest, je bez klubu, no toto anglické krídlo by sa čoskoro mohlo vrátiť do Premier League. Vylúčený nie je jeho príchod do West Hamu United, kde v minulosti úspešne hosťoval z Manchestru United. Spojenie The Hammers a Lingard vtedy fungovalo výborným spôsobom.

Lionel Messi a ďalší hviezdny spoluhráč

Ďalším hviezdnym menom, ktoré by sa už čoskoro mohlo stať súčasťou amerického Interu Miami by mohol byť čilský reprezentant Arturo Vidal. Niekdajší hráč FC Barcelona, Interu Miláno či Bayernu Mníchov je otvorený možnosti hrať Major League Soccer. Messi má s Vidalom od spoločného pôsobenia na Camp Nou korektné vzťahy.

80 miliónov je pre Frankfurt málo 

Francúzsky majster Paríž Saint-Germain naďalej pracuje na získaní reprezentanta Les Bleus Randala Kola Muaniho. Kolo Muani je aktuálne hráčom Eintrachtu Frankfurt v nemeckej Bundeslige, pričom EF je ochotný ho predať, ale minimálne za 100 miliónov eur. PSG aktuálne ponúklo 80, no Eintracht to odmietol. 

Eden Hazard možno ukončí kariéru 

Eden Hazard je po konci v Reale Madrid stále bez klubu. Hovorilo sa o jeho návrate do Premier League, odchode do Ligue 1 či pôsobení v Major League Soccer. Ani jedna z týchto možností však Belgičanovi nevyšla, pričom niekdajší najlepší hráč Chelsea by mohol za istých okolností ukončiť profesionálnu kariéru.