Main Content

Odštartuje Pavol Regenda sezónu v prvom tíme Anaheimu?

sobota, 26. august 2023 11:39 | Autor: Róbert Kalnický

Pavol Regenda
Pavol Regenda | zdroj: TASR

Predsezónne kempy do kanadsko-americkej NHL sa pomaly, ale isto blížia. V nich o svoje miesta zabojuje viacero Slovákov. Medzi nimi aj Pavol Regenda, ktorý je súčasťou organizácie Anaheimu Ducks. Aké sú jeho vyhliadky smerom k pôsobeniu v profilige?

TOP 6:

Alex Killorn, Troy Terry, Trevor Zegras, Adam Henrique, Leo Carlsson, Adam Henrique

Prvé dva útoky Káčerov budú pravdepodobne vyskladané z týchto hráčov. Dá sa hovoriť o tom, že ich miesta v zostave celku z Kalifornie sú neohrozené. Na kompletné zloženie formácií si netrúfame, avšak veríme, že práve táto šestica bude hrať prím v mužstve Ducks.

3. útok:

Mason McTavish, Frank Vatrano, Jakob Silfverberg, Ryan Strome

V tretej formácii môže hrať viacero adeptov, najreálnejšie tam vidíme kvarteto Strome, Vatrano, Silfverberg či McTavish. Aj títo hráči by mohli mať svoje miesto v prvom tíme prakticky garantované. Otázne sú zranenia, ktoré môžu ovplyvniť priebeh ich sezóny.

Súperi Pavla Regendu:

Sam Carrick, Max Jones, Brett Leason, Brock McGinn, Isac Lundström

Práve s touto päticou hráčov sa bude Pavol Regenda byť o svoje miesto. Slovenský forward je spomedzi nich najmladší a má najväčší potenciál. Veľa záleží od toho, akým štýlom sa bude uberať nový kouč Ducks Greg Cronin. Michalovský rodák však má veľkú šancu uchytiť sa v prvom tíme.