Main Content

OFICIÁLNE: Prestupová sága okolo Róberta Polievku je na konci

sobota, 12. august 2023 10:55 | Autor: Róbert Kalnický

Róbert Polievka
Róbert Polievka | zdroj: TASR

Slovenský futbalový útočník Róbert Polievka ukončil prestupovú ságu okolo svojho mena. Reprezentačný útočník bude pokračovať v Banskej Bystrici.

Kapitán Dukly Banská Bystrica sa dohodol na predĺžení kontraktu do 30.6.2025. Klub o tom informoval prostredníctvom svojej webstránky.  „Po tomto náročnom období, kedy sa o mne v médiách veľa rozprávalo a písalo som veľmi rád, že sa situácia okolo mňa ukľudnila. Veľmi ma teší postoj vedenia klubu, že mi dokázalo vytvoriť také podmienky, vďaka ktorým tu viem zostať aj ďalší rok. Som rád a veľmi si vážim túto možnosť, pretože Dukla je môj futbalový domov. Chcem pokračovať vo svojich dobrých výkonoch a uvidíme, čo prinesú ďalšie mesiace. Aktuálne som maximálne koncentrovaný na Duklu a chcem jej pomôcť minimálne do zimy. Ak bude zaujímavá ponuka na stole, vedenie Dukly je ochotné rokovať,“ uviedol samotný futbalista pre klubový web.

V posledných dňoch bolo meno Polievku častokrát spájané s prestupom do Slovana Bratislava. Celá prestupová sága okolo jeho mena je na konci. V Dukle pridá minimálne ďalšie dve sezóny.