Main Content

Adam Sýkora a New York Rangers: Po kempe padli pozitívne slová

pondelok, 24. júl 2023 11:56 | Autor: Róbert Kalnický

Adam Sýkora
Adam Sýkora | zdroj: Twitter

Adam Sýkora má za sebou ďalšiu vydarenú sezónu. Po tom, ako s Nitrou vypadol vo štvrťfinále play-off sa presunul do zámoria, kde si odkrútil debut v AHL.

Následne sa mladý, stále len 18-ročný forward zúčastnil svojho druhého rozvojového kempu v organizácii New Yorku Rangers. Hokejista draftovaný v druhom kole sa opäť predviedol vo skvelom svetle a ukázal zástupcom Jazdcov, že sa pomaličky približuje k profilige. Opäť ho zdobila jeho bojovnosť, ctižiadostivosť, rýchlosť a energia.

„Tréneri boli spokojní aj s mojou rýchlosťou, keďže som vyhral testy v rýchlosti. Povedali mi, že v tom mám pokračovať," povedal Adam Sýkora v rozhovore pre portál Šport24.sk„Ich ďalšie slová boli, že patrím medzi najväčšie prospekty pre Rangers do budúcnosti. Potešilo ma, že so mnou počítajú. Samozrejme, záleží to najmä odo mňa. Nezabudli dodať, že si mám dať po kempe trochu oddych," pokračoval slovenský mladík.

Sýkora by sa v ročníku 2023/2024 mal presunúť opäť do zámoria. Tentokrát by mal od začiatku sezóny pôsobiť na farme New Yorku Rangers v Hartforde. Samotný hráč uvádza, že si uvedomuje, že to je už len krôčik od najlepšej hokejovej ligy sveta. Pre to, aby sa do nej dostal urobí maximum.