Main Content

DAC Dunajská Streda s ďalším transferovým ťahom: Na svete je dohoda s Ferencvárosom

štvrtok, 15. jún 2023 19:03 | Autor: TASR

DAC Dunajská Streda
DAC Dunajská Streda | zdroj: TASR

Vedenie futbalového klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda sa dohodlo s Ferencvárosom na prestupe Željka Gavriča, ktorý hosťoval v mužstve od minulého septembra. Fortunaligový vicemajster uviedol, že so srbským krídelníkom podpísal kontrakt do júna 2026.

Dvadsaťdvaročný Gavrič je odchovanec Crvenej zvezdy Belehrad. V sezóne 2022/2023 nastúpil v 16 zápasoch vo všetkých súťažiach a strelil v nich štyri góly. "Moje rozhodnutie bolo rýchle a jednoznačné, v Dunajskej Strede sa cítim výborne a s mužstvom môžeme siahať veľmi vysoko. Cítim nadšenie, že moja kariéra pokračuje v tomto klube, kde mám výborných spoluhráčov a trénerov. Som presvedčený, že nás v najbližších sezónach čakajú výrazné úspechy,“ povedal Gavrič pre oficiálnu webstránku klubu.

Športový riaditeľ DAC Jan Van Daele priznal, že klub vynaložil veľké úsilie, aby získal srbského útočníka: "Željko potvrdil svoju kvalitu počas hosťovania v našom tíme, až do nešťastného zranenia bol stabilný člen základnej zostavy. Dohodnutie prestupu nebolo jednoduché pre jeho zranenie. Dostali sme však ubezpečenie od špecialistov, že približne o tri až štyri týždne bude k dispozícii. Všetci v klube sa tešíme na spoluprácu s ním pri dosahovaní našich spoločných cieľov a ďalšieho rozvoja."