Main Content

Toronto prejde zmenami: Ktorá z hviezd TOP 4 môže opustiť tím?

utorok, 16. máj 2023 08:54 | Autor: Róbert Kalnický

Toronto Maple Leafs
Toronto Maple Leafs | zdroj: TASR

Toronto Maple Leafs prekvapujúco vypadlo s Floridou Panthers v druhom kole play-off NHL hladko 1:4 na zápasy. Po včerajších rozhovoroch s médiami je jasné, že v kádri Javorových listov uvidíme zmeny. V hre je odchod hviezd z TOP 4. Ako to v ich situáciách vyzerá?

Tlačová konferencia v Kanade sa niesla v smutnom duchu. Zverenci Sheldona Keefea opäť nedokázali potešiť fanúšikov a aj keď po 19 rokoch prešli cez prvé kolo, ostali sklamaní. Ihneď sa začali viesť debaty o tom, kto bude v tíme pokračovať a kto tím postúpi. TOP 4, ako fanúšikovia označujú Austona Matthewsa, Mitchella Marnera, Johna Tavaresa a Williama Nylandera, sa s najväčšou pravdepodobnosťou rozpadne.

Všetci štyria hokejisti naznačili, že v organizácii Javorových listov chcú pokračovať, no z hľadiska platového stropu to nebude možné. Posledné špekulácie na sociálnych sieťach naznačujú, že tím v lete opustí William Nylander. Okrem neho sa vo veľkom rozpráva o Mitchellovi Marnerovi. Prioritou Kylea Dubasa bude udržať Austona Matthewsa, ktorý chce podpísať novú zmluvu. Situáciu budeme ďalej monitorovať.