Main Content

Liptovský Mikuláš vynuloval Michalovce: Bokrošovci hrajú výborný hokej

sobota, 21. január 2023 05:59 | Autor: TASR

Škorvánek x Kriška
Škorvánek x Kriška | zdroj: TASR

Hokejisti MHk 32 Liptovský Mikuláš zvíťazili v piatkovom zápase 31. kola Tipos Extraligy na ľade HK Dukla Ingema Michalovce 1:0. Jediný gól strelil v 47. minúte v presilovke o dvoch hráčov Kamil Walega.

Brankár Liptákov Michal Valent vychytal tretie čisté konto v sezóne a 37. v extraligovej kariére. V drese Liptákov premiérovo nastúpil obranca Tomáš Bokroš, ktorý prišiel z HK Poprad.

Pre Liptákov to bolo tretie víťazstvo po sebe, pričom všetky dosiahli na klziskách súperov. Zároveň zvíťazili v šiestom z uplynulých deviatich zápasov. Michalovce druhýkrát po sebe na domácom ľade neskórovali a zároveň prehrali tretí z uplynulých štyroch zápasov.

TEL - 31. kolo:

HK Dukla Ingema Michalovce - MHk 32 Liptovský Mikuláš 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

Gól: 47. Walega (Handlovský, Kriška). Rozhodovali: T. Orolin, Štefik - Jurčiak, Hercog, vylúčení: 8:5 na 2 min, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, 2108 divákov.

Michalovce: Škorvánek - Macejko, Glazkov, Osburn, Hammond, Michalčin, Mihalik - Pereskokov, Valentini, Paločko - Puliš, Pavlovs, Garreffa - Žitný, Bjalončík, Galamboš - Vašaš, Buc, Suja

Liptovský Mikuláš: Valent - Mezovský, Ventelä, Bokroš, Djakov, Novajovský, Hudec, Kapičák - Kriška, Walega, Handlovský - Karsums, Saari, Kalousek - Michalík, Vähätalo, Uhrík - Vankúš, Šmida, Štrauch - Braun