Main Content

3 brankári, ktorí pred Trade Deadline pravdepodobne zmenia dres

štvrtok, 10. marec 2022 15:03 | Autor: Róbert Kalnický

Mackenzie Blackwood
Mackenzie Blackwood | zdroj: TASR

S blížiacim sa Trade Deadline sa čoraz viac v kanadsko-americkej NHL špekuluje o možných prestupoch. Portál NHL Trade Rumors vybral trojicu brankárov, ktorá pred uzávierkou prestupov vzbudzuje najväčší záujem u ostatných tímov.

Dá sa očakávať, že niektorý z nich s najväčšou pravdepodobnosťou zmení dres. Prvým menom, o ktorom sa diskutuje je Semyon Varlamov. Gólman New Yorku Islanders nezažíva vydarenú sezónu a Ostrovania pravdepodobne nepostúpia do play-off. Navyše, na Long Islande sa môžu spoľahnúť na Ilyu Sorokina, takže sa dá očakávať, že GM Lou Lamoriello sa ruského veterána pokúsi vymeniť.

Druhým gólamanom, o ktorom sa hovorí, je Mackenzie Blackwood. Kanadský brankár New Jersey Devils podobne ako Varlamov v tejto sezóne nepresvedčil. S 89-percentnou úspešnosťou zákrokov je skôr sklamaním. Navyše, o post jednotky u Diablov sa vo veľkom hlási mladík Nico Daws, ktorý je pre NJD veľkou oporou.

Posledným brankárom je Marc-André Fleury. Hoci sa kanadský veterán vyjadril, že by rád ostal v Chicagu do konca ročníka. Aj napriek tomu zámorské média špekulujú o jeho trejde. Podľa najnovších informácií má záujem Toronto.

O budúcnosti tejto trojice budeme informovať v najbližších dňoch.