Main Content

Chystá sa megavýmena? Toronto a Vanocuver sú pripravení vymeniť hviezdnych hráčov

štvrtok, 24. február 2022 11:12 | Autor: Róbert Kalnický

Hokejisti Vancouver Canucks
Hokejisti Vancouver Canucks | zdroj: TASR

V zámorí sa pomaly, ale isto blíži uzávierka prestupov. S blížiacim sa Trade Deadline sa začína objavovať čoraz viac špekulácii o trejdoch.

Tá najnovšia sa týka Vancouveru Canucks a Toronta Maple Leafs. Je dlhodobo známe, že Kosatky sa snažia vymeniť J.T. Millera. Najväčší interes o jeho služby javí New York Rangers. Teraz však do hry o tohto produktívneho forwarda vstúpil ďalší tím. Konkrétne Toronto Maple Leafs. 

TML sa v play-off dlhodobo nedarí. Miller by im mohol pomôcť zlepšiť ofenzívnu kvalitu. Má dostatok skúseností, takže by do kvalitného tímu Toronta mohol zapadnúť. Zaujímavá je aj protihodnota. Renomovaný novinár Elliotte Friedman verí, že do Vancouveru by mohol putovať Jake Muzzin. 33-ročný Kanaďan však bol dnes v noci zaradený na LTIR listinu. To znamená, že pravdepodobne už do konca tohto ročníka nezasiahne do hry.

Pre Canucks by však Muzzinov príchod bol výborným krokom. Zbavili by sa Millera, ktorý ročne zarába 5,25 milióna dolárov. Je veľmi produktívny, no už viackrát avizoval, že chce prestup.