Main Content

„Dúbravkovci“ sú pripravení na boj o záchranu: Sme jednoznačne silnejší

pondelok, 7. február 2022 16:48 | Autor: TASR

Martin Dúbravka
Martin Dúbravka | zdroj: TASR

 Futbalisti Newcastlu United by mali byť v jarnej časti anglickej Premier League silnejší ako na jeseň. Predpovedá to manažér Eddie Howe, ktorý priviedol na sever Anglicka počas uplynulého prestupového termínu viaceré posily.

Káder "strák" posilnili útočník Chris Wood, stredopoliar Bruno Guimaraes a obrancovia Kieran Trippier, Dan Burn a Matt Targett. "Podpis piatich hráčov sa môže zdať ako kozmetická zmena, lenže my ideme krok po kroku. Nepotrebujeme všetko zmeniť ihneď. Jednoznačne si myslím, že po prestupovom období sme silnejší," povedal podľa AFP Howe.

Tím, za ktorý chytá aj slovenský reprezentačný brankár Martin Dúbravka, sa nachádza v zóne zostupu na 19. mieste. Po prevzatí klubu ambicióznymi majiteľmi zo Saudskej Arábie sa od neho neočakáva nič iné ako záchrana. Howe však vie, že o všetkom sa rozhodne až na trávniku. "Papierové predpoklady vám nič nevyhrajú. Káder sme posilnili a verím, že sme nerozbili tím. To sa vám môže stať, keď privediete naraz päť hráčov," pripustil manažér Newcastlu.