Main Content

Neville kritizuje Ronalda s Fernandesom: „Zase utiekli.“

utorok, 28. december 2021 11:29 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Bývalý hráč Manchestru United Gary Neville, ktorý sa pravidelne objavuje v anglickej televízii ako expert, je nahnevaný na Cristiana Ronalda s Brunom Fernandesom. 

Nevilleovi sa nepáčila reakcia opôr Red Devils po včerajšej remíze 1-1 na ihrisku Newcastlu United. „Na konci dňa mám Ronalda rád, je to najlepší futbalista, akého som kedy videl. Ale takto sa neuteká. Nemám to rád,“ rozhovoril sa Neville v živom vysielaní televízie Sky Sports.

„Nezaujíma ma, ako si hral, musíš po záverečnom hvizde zatlieskať fanúšikom. Platí to viacnásobne, keď si najlepší hráč sveta, jeden z TOP futbalistov celej histórie,“ pokračuje niekdajší bek Manchestru United.

„Hovoríme o reči tela. Hovorili sme o tom už v minulosti, Ronaldo ušiel na konci zápasu s Evertonom. Teraz opäť, predtým po dueli s Watfordom, keď všetci vedeli, že tréner dostane výpoveď. Urobil to aj v Norwichi,“ soptil Neville.

„A Fernandes nie je o nič lepší. Sú to dvaja skúsení hráči. Pre mladých chalanov v tíme musí byť hrozné, keď sa na nich ostrieľanejší spoluhráči pozerajú, ako keby neboli dostatočne dobrí,“ dodal Gary.