Main Content

Škriniar je na zozname viacerých gigantov. Dáva jeho prestup zmysel?

utorok, 19. október 2021 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Milan Škriniar patrí medzi najlepších stopérov na svete. Vedenie Interu Miláno v ňom má lídra defenzívy a veľkú oporu. To ale nič nemení na tom, že slovenského obrancu pozorne sledujú viacerí európski giganti. Dával by však pre "Škrinku" prestup vôbec zmysel?

Milan Škriniar patrí do základnej zostavy Interu Miláno aj slovenskej reprezentácie, pričom počas minuloročnej jazdy čierno-modrých za titulom v talianskej Serie A, bol jedným zo základných pilierov úspešného tímu Antonia Conteho. 

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Conte je aktuálne preč, ale Škriniar na San Sire naďalej žiari. To vzbudzuje záujem zahraničných klubov, interes o jeho služby má dlhodobo Real Madrid, ktorý chce posilniť defenzívnu formáciu, pričom nie je to tak dávno, čo sa spomínali aj Manchester City či dokonca Barcelona.

Otázka ale znie, či by mal pre Milana Škriniara v tomto bode kariéry vôbec zmysel. Má totiž pevné miesto v tíme, Inter hrá o trofeje a vedenie mu verí. Ak by Slovák skutočne mal zmeniť dres, muselo by to byť kvôli klubu z úzkej svetovej špičky, ktorý by preňho mal pozíciu v strede obrany. Hovoríme o kluboch typu Real Madrid, Bayern Mníchov, Manchester City, Chelsea, Manchester United, Liverpool či Barcelona.