Main Content

Nechajú si noví majitelia Newcastlu United Martina Dúbravku?

pondelok, 18. október 2021 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Martin Dúbravka
Martin Dúbravka | zdroj: TASR

Newcastle United je už necelé dva týždne najbohatším futbalovým klubom na svete. The Magpies disponujú obrovskými finančnými zdrojmi a chystajú sa prekopať káder. Čo to môže znamenať pre slovenského brankára Martina Dúbravku? 

Ak chce Newcastle United bojovať o trofeje na všetkých frontoch, bude sa musieť posilniť, postupne a rozumne. To znamená, že veľká časť súčasného kádra The Magpies si pravdepodobne skôr či neskôr bude musieť hľadať nových zamestnávateľov.

Martin Dúbravka
Martin Dúbravka | zdroj: TASR

Jedným z hráčov NUFC je aj slovenský brankár Martin Dúbravka, ktorý ma síce aktuálne zdravotné problémy, ale keď je fit, je brankárskou jednotkou klubu zo severu Anglicka. Priaznivcov zo Slovenska v uplynulom období zaujíma, čo bude zmena majiteľov znamenať pre slovenského reprezentanta.

Podľa britských reportov to aktuálne vyzerá, že Dúbravka, rovnako ako hráči typu St.Maximin či Joelinton, patria medzi futbalistov, ktorí by mali, obrazne povedané, prechod do novej éry prežiť. Ak by to tak bolo, pre "Heca" by to bolo výborné, pretože by razom bol súčasťou mužstva, ktoré má tie najvyššie ambície.