Main Content

Van de Beek chcel odísť, nepodarilo sa. Čo s ním bude teraz?

štvrtok, 2. september 2021 07:00 | Autor: Jakub Vaverka

Donny van de Beek
Donny van de Beek | zdroj: TASR

Holandský záložník Donny Van de Beek bol v závere prestupového obdobia na odchode z Manchestru United, ale napokon sa mu odísť nepodarilo.

Bývalý hráč Ajaxu Amsterdam mal počas The Deadline Day veľmi blízko k transferu do AS Rím, pričom interes o jeho služby mal aj liverpoolsky Everton. Donnyho agent Guido Albers, prehovoril o aktuálnej situácii pre holandský plátok Voetbal International

"Bolo veľa záujmu z Talianska, Nemecka aj Anglicka. Vyzeralo to dobre. Potrebujete však spoluprácu od klubu, pričom vyzerali, že budú na tom robiť s nami, ale nakoniec to tak nebolo," vysvetľuje Albers. 

Najprv to bolo pre Van De Beeka, ktorý vôbec za United nehráva, frustrujúce, ale nakoniec situácia nemusí vyzerať tak zle, ako sa zdá. "Je to sklamanie, ale zároveň nás to uisťuje v tom, že dostane šancu, že dostane nejaké minúty. To však bude jasnejšie až v priebehu sezóny."

"Sľúbili mu to už predtým, ale s klubom máme jasnú dohodu, takže veríme, že teraz sa to skutočne udeje," zakončil agent Donnyho Van De Beeka.