Main Content

Gomez otvorene: Atalantu som opustil, pretože ma tréner chcel napadnúť

streda, 18. august 2021 09:05 | Autor: Jakub Vaverka

Gian Piero Gasperini
Gian Piero Gasperini | zdroj: TASR

Argentínsky útočník Papu Gomez je aktuálne hráčom španielskeho klubu Sevilla FC. Tam prišiel z talianskej Atalanty, čo mu veľa fanúšikov nevedelo odpustiť. Gomez teraz prezrádza, prečo Bergamo opustil. Dôvodom bol tréner.

Papu Gomez v rozhovore pre La Nación prezradil, že Atalantu Bergamo opustil po tom, čo ho kontroverzný tréner Gian Piero Gasperini fyzicky napadol. "Porušil som taktické pokyny. Do konca prvého polčasu ostávalo desať minút a povedal mi, aby som hral napravo, zatiaľ čo dovtedy som hral vľavo. Povedal som nie."

"Urobil som to v priebehu zápasu, boli tam kamery. Bolo logické, že sa tréner nahneval. Vedel som, že počas polčasovej prestávky mi to dá pocítiť, a to sa aj stalo. V šatni ale prekročil svoje limity a pokúsil sa ma fyzicky napadnúť," prezrádza Papu Gomez. 

"Keď sa objaví fyzická agresia, nedá sa to tolerovať. Požiadal som preto o stretnutie s klubovým prezidentom Antoniom Percassim. Povedal som mu, že nemám problém pokračovať ďalej a priznal som, že ako kapitán som sa nesprával vhodne, keď som porušil taktickí pokyny," pokračoval Gomez.

"Prezidentovi som ale dodal, že potrebujem od trénera Gasperiniho ospravedlnenie." To však neprišlo a Papu Gomez v Bergame napokon skončil. Dnes je hráčom španielskej Sevilly v Primera División. Rodák z Buenos Aires je podľa vlastných slov spokojný tam, kde je.