Main Content

Presné výsledky 3:3 na EURE? Tipéri zarobili!

utorok, 29. jún 2021 20:14 | Autor: Sport7 sk

Tiket dňa
Tiket dňa | zdroj: Niké

Dych berúce osemfinálové konfrontácie na EURE, plné zvratu a fantastických gólov. Takéto boli súboje Chorvátska so Španielskom a Francúzska so Švajčiarskom. Remízy 3:3 predvídal málokto. No našli sa niektorí, ktorí si to dokonca natipovali. Odmenení boli parádnymi výhrami!

Tiket
Tiket | zdroj: Niké

„Výsledok 3:3, navyše už vo vyraďovacej fáze, to je málo vídaný výsledok. I preto sa kurzy na tieto udalosti pohybujú aj v trojciferných hodnotách. V pondelok to skúsili viacerí tipéri, za čo boli odmenení parádnymi výhrami,“ prezradil hlavný bookmaker Niké Richard Slušný.  

Najväčšiu radosť mal tipér, ktorý si svoj tiket zostavil v mobile. Dve remízy 3:3, celkový kurz 10 201. V kombinácii s vkladom 5 eur mu to prinieslo parádnych 51 005 €! Našli sa aj ďalší dvaja tipéri, ktorí predvídali rovnaký scenár. Prvý šiel do hry s vkladom 3,5 €, vyhral tak 35 703 €, druhý s vkladom 1 eura zarobil 10 201 €. A keďže tipovali v pobočke Niké, ďalšiu odmenu môžu získať v akcii s názvom Kurzmajster. „Odmenu 1 000 000 nikov získa ten tipér, ktorý bude mať počas EURA najvyšší celkový výherný kurz. Latku nasadili vysoko, no šťastie môže skúsiť každý. Stačí vklad minimálne 1 eura. A ktovie, možno do konca EURA, kedy akcia platí, padnú ďalšie nečakané výsledky a niektorým tipérom sa podarí ich v tabuľke preskočiť. Pripomínam ale, že akcia je pre tipérov uprednostňujúcich tradičné tipovanie v pobočkách,“ uzavrel Slušný. 

Vyberte si z bohatej ponuky stávok v Niké. Skvelé tipy a veľké výhry!