Main Content

Eriksen nebol zaočkovaný a nemal COVID-19. Idioti môžu sklapnúť, odkazuje Fallahi

nedeľa, 13. jún 2021 13:00 | Autor: Martin Gregor

Christian Eriksen
Christian Eriksen | zdroj: TASR

Po srdcovom kolapse Christiana Eriksena vo včerajšom zápase Dánska s Fínskom začala dezinformačná scéna špekulovať, že k hororovým udalostiam mohlo dôjsť pre vakcináciu dánskej hviezdy proti ochoreniu COVID-19. 

Tieto fámy neboli podložené žiadnymi dôkazmi, no dezinformátorom stačila hroziaca tragédia na to, aby podporili svoje presvedčenie o nebezpečnosti očkovania proti koronavírusu a šírili tak svoju propagandu. 

Generálny riaditeľ talianskeho majstra Interu Miláno Giuseppe Marotta, teda klubu, kde Eriksen pôsobí, však tieto špekulácie definitívne vyvrátil, keď informoval, že Eriksen nielenže nebol očkovaný žiadnou vakcínou, ale ani nebol chorý na COVID-19. Spojitosť jeho srdcového kolapsu s novou chorobou, ktorá máta celý svet, teda možno pravdepodobne vylúčiť.

,,Eriksen nemal Covid a nebol vakcínovaný," informoval zdieľal vyhlásenie Marottu športový novinár Eurosportu Siavoush Fallahi, ktorý okrem toho doplnil aj vlastnú poznámku: ,,Všetci tí idioti, ktorý hovoria o tom, že kolaps bol v dôsledku vakcíny, môžu teraz držať hubu."