Main Content

Harry Kane a Manchester City? Za vysnívaneho spoluhráča označil De Bruynea

piatok, 21. máj 2021 17:33 | Autor: TASR

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Londýn 21. mája (TASR) - Anglický futbalista Harry Kane rozvíril špekulácie o svojom potenciálnom prestupe do Manchestru City.

Vedenie Tottenhamu Hotspur už údajne informoval o úmysle odísť po skončení sezóny a tento týždeň povedal, že hrať so stredopoliarom "Citizens" Kevinom De Bruynem je sen každého útočníka.

Médiá spájajú 27-ročného kapitána anglickej reprezentácie, ktorý chce v kariére pokračovať v najvyššej domácej súťaži, aj s Manchestrom United či londýnskou Chelsea. Za ideálneho spoluhráča však označil De Bruyneho. "Určite by mi pomohol strieľať ešte viac gólov. Je výnimočný futbalista, vidím niektoré jeho prihrávky, o ktorých musí snívať každý útočník," uviedol Kane v podcaste Garyho Nevillea.

Tottenham sa nevzdá svojho kanoniera ľahko, kontraktom má jeho služby poistené na ďalšie tri roky. "Nechcem ukončiť kariéru s výčitkami, že som nedosiahol všetko, čo som mohol," dodal Kane, ktorý túži byť najlepším strelcom v histórii Premier League. Za súčasným rekordérom Alanom Shearerom zaostáva o 95 gólov.