Main Content

Sledovali sme OKTAGON 23: Prvotriedna športová šou opäť nesklamala (komentár)

nedeľa, 2. máj 2021 10:20 | Autor: Jakub Vaverka

Oktagon
Oktagon | zdroj: Oktagon MMA

Máme za sebou turnaj OKTAGON 23, ktorý sa uskutočnil aj tento raz v Brne bez divákov. Fanúšikovia si však prvotriedne československé MMA zápolenie nenechali ujsť. Opäť sme sa pri obrazovkách nenudili. 

Komentár Jakuba Vaverku

Tento raz OKTAGON MMA priniesol až 13 zápasov, čo znamená, že OKTAGON 23 je, čo sa do počtu súbojov týka, jedným z najdlhších zo všetkých. Fanúšikovia sa nenudili, hneď prvý zápas, medzi skúseným Konrádom a mladíkom Paulusom priniesol veľkú šou. Michal Konrád si Romana Paulusa postrážil a bez väčších problémov uspel.

Jeden z výkonov večera predviedol Karol Ryšavý, ktorý v zápase proti Matějovi Kuzníkovi dokázal, že sa výborne pripravil a po dvoch prehrách sa mu podarilo zvíťaziť. Prekvapil Brazílčan Kaik Brito, ktorý porazil favorizovaného Poliaka Roberta Bryczeka. Víťazne sa vrátil do zápasového kolotoča aj legendárny Petr Kníže a nik nepochyboval ani o víťazstvách Terezy Bledej, Lea Brichtu či Kamila Mindu.

OKTAGON MMA je jednou z mála športových organizácií, ktorá funguje po celý čas aj po dobu celosvetovej pandémie koronavírusu. Nie je to jednoduché, očakávania sú veľké, zisky sú nižšie, ale obrovské zapálenie promotérov a zainteresovaných ľudí robí nemožné možným. Už teraz vieme, že do konca júla uvidíme postupne aj turnaje OKTAGON 24, OKTAGON 25 a OKTAGON 26.

26ka, na pražskej Štvanici pod holým nebom by už mala byť s divákmi. (Nielen) v tomto ohľade budeme držať palce. OKTAGON 23 bavil, priniesol prekvapenia aj "povinné" jazdy, ale čo je dôležité, opäť pohol športovou scénou minimálne na Slovensku a v Českej republike. A to je samo o sebe nesmierne cenné. MMA aj v roku 2021 naberá v našich končinách na sile.