Main Content

Power ranking Ligy majstrov: Kto sa prebojuje do semifinále?

utorok, 13. apríl 2021 10:00 | Autor: Timotej Gašper

Bayern čaká zápas roka, Liverpool musí prežiť magickú noc na Anfielde či dobrá pozícia pre Chelsea. V najprestížnejšej futbalovej súťaži sveta ostalo už len 8 najlepších klubov, pričom už dnes večer sa tento počet začne pomaly znižovať na semifinálovú štvoricu. Šport7 prináša pohľad na odvtedy štvrťfinále Ligy majstrov s tipom, ako by mohlo vyzerať blížiace sa semifinále. 

#5 Čo je potreba vedieť pred odvetou

Trofej Liga majstrov
Trofej Liga majstrov | zdroj: TASR

V utorok a stredu (13. a 14.apríla) sa odohrajú odvety štvrťfinále Ligy majstrov. Kvalitnú postupovú pozíciu má aktuálne Chelsea, ktorá proti Portu na sevillskom štadióne vyhrala 2:0 a do odvety si nesie kvázi dva góly strelené na ihrisku súpera. Veľmi ťažká skúška čaká na Bayern, Liverpool aj Dortmund, ktorí v prvom zápase prehrali. Zatiaľ čo Liverpool i BVB padli na ihrisku súpera, Bayern dostal od PSG v Allianz Arene tri góly. 

Herný pavúk pre semifinále je nastavený nasledovne: Postupujúci z dvojice PSG - Bayern sa v boji o finále stretne z postupujúcim z dvojice Dortmund - Manchester City. Prirodzene, na jedného z dvojice Chelsea - FC Porto bude čakať jeden z gigantov Liverpool - Real Madrid. Predvedú The Reds ďalší heroický výkon?