Main Content

Unikla budúca súpiska SEATTLE KRAKEN: Tatar, Halák, Mrázek či legendy NHL + FOTO

štvrtok, 1. apríl 2021 07:30 | Autor: Jakub Vaverka

Seattle Kraken Slováci
Seattle Kraken Slováci | zdroj: TASR

Tak toto sa zámorskej NHL nepodarilo. V lete sme sa mali dozvedieť súpisku nového tímu ligy Seattle Kraken. Už v úvode jari však unikla fotografia, kde jasne vidieť, koho si nováčik súťaže v expanzom drafte vyberie.

Pre slovenských aj českých fanúšikov bude Seattle Kraken zaujímavým tímom, to vieme povedať už teraz. V útoku totiž bude Tomáš Tatar, ktorý aktuálne hrá za Montreal Canadiens, Ondřej Palát z Tampy Bay Lightning či Martin Frk z Los Angeles Kings.

Brankársku dvojicu budú tvoriť Petr Mrázek (aktuálne Carolina Hurricanes) a Jaroslav Halák (Boston Bruins). Okrem toho, aj keď nie je toto meno súčasťou draftu, je takmer isté, že kapitánom Kraken v prvom ročníku v NHL bude ikonický Zdeno Chára. Washington Capitals s ním neplánuje predĺžiť zmluvu, ale Big Z chce stále hrať.

Takto bude vyzerať tím Seattle Kraken v ročníku 2021/2022:

Súpiska Seattle Kraken
Súpiska Seattle Kraken | zdroj: Utajený zdroj JRVK

Môžeme konštatovať jediné, Seattle Kraken bude nesmierne silný tím. Okrem toho, klub sa chystá byť aktívny aj na trhu s voľnými hráčmi, a teda táto súpiska môže byť ešte silnejšia. Zaujímavé české a slovenská mená doplnia velikáni ligy typu Brent Burns (San Jose Sharks), alebo Mark Giordano (Calgary Flames). 

Sezóna 2021/2022 sľubuje veľkú hokejovú show a my pevne veríme, že sme aj vo vás prebudli pomyselnú iskru. V neposlednom rade dúfame, že ste si pozreli, aký je dnes dátum v kalendári a nenechali ste sa nachytať. Ide totiž len o náš prvoaprílový fór. 

Teraz na serióznejšiu nôtu, vzhľadom na to, aká je pozícia väčšiny slovenských hokejistov v zámorí, ich účasť v Seattle Kraken v nasledujúcom ročníku dozaista nie je vylúčená.