Main Content

Montreal najlepší v Kanade. Tomáš Tatar: Bavíme sa, ale chceme ostať skromní (+VIDEO)

piatok, 24. január 2020 10:52 | Autor: Jakub Vaverka

Tomáš Tatar
Tomáš Tatar | zdroj: TASR

Fazóna Montrealu Canadiens aj Tomáša Tatara pokračuje aj po ďalšom nočnom zápase NHL. Výhra vo Vancouveri znamená, že Habs ostávajú na prvom mieste kanadskej divízie, pričom doposiaľ bodovali v každom zápase, v ktorom nastúpili. 

Vancouver Canucks je doma dozaista nepríjemným súperom, ale Montreal sa u Kosatiek ukázal vo veľmi dobrom svetle, Habs zvíťazili presvedčivo 5:2 a slovenský útočník Tomáš Tatar zaknihoval šiesty bod v šiestom zápase v novom ročníku. Konkrétne, prihrával na presný zásah svojmu spoluhráčovi z formácie Gallagherovi. 

Habs majú po šiestich dueloch desať bodov, pričom štyrikrát vyhrali, raz prehrali po predĺžení a raz po samostatných nájazdoch. Za zmienku stojí aj fakt, že zverenci Claudea Juliena majú  viac ako slušné skóre 29:18. 

Nálada v kabíne je výborná, čo pred pár dňami v rozhovore pre oficiálnu stránku NHL potvrdil aj samotný Tomáš Tatar. "Nálada je výborná, ale ostávame skromní." Faktom je, že výsledky Montrealu sú aktuálne skvelé, ale stále je len začiatok ročníka a chlieb sa bude lámať neskôr. Zachytiť úvod je ale nesmierne dôležité. 

"Máme sebaistotu, ale pokračujeme v tvrdej práci. Chcem len povedať, že spolu zažívame naozaj veľa zábavy. A to je dôležité," dodal slovenský zakončovateľ. Kanadské tímy tento rok hrajú v základnej časti a v prvých kolách play-off v spoločnej divízii, ktorá vznikla z dôvodu pandémie koronavírusu.