Main Content

Škriniar tvrdí, že chce zostať v Interi. Je ešte reálny jeho prestup do Tottenhamu?

piatok, 4. september 2020 09:35 | Autor: Martin Gregor

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Portál spurs-web.com špecializujúci sa na aktuálne dianie v londýnskom veľkoklube Tottenham Hotspur informoval, že šance na získanie Milana Škriniara z Interu Miláno sa do určitej miery znížili.

Kým v predchádzajúcich mesiacoch, kedy mal Milan Škriniar isté mieto v základnej zostave Nerazzurri, sa jeho meno spájalo najmä s veľkoklubmi ako FC Barcelona, Real Madrid, Manchester City či Manchester United, v poslednom mesiaci je najčastejšie spájaný s Tottenhamom Hotspur a to najčastejšie v rámci dohody o jeho možnej výmene za Tanguya Ndombeleho. Najnovšie túto možnosť spomínali napríklad denníky Sky Sports Italia či Semre Inter.

Cristiano Biraghi a Milan Škriniar
Cristiano Biraghi a Milan Škriniar | zdroj: TASR

Nedávne vyjadrenie Škriniara pre Sport.sk však naznačujú, že odchod slovenského stopéra zo San Siro nemusí byť taký horuci. Líder defenzívy nášho národného tímu totiž deklaroval, že by rád zostal súčasťou milánskeho tímu. ,,Že som na odchode z Interu? Nemám žiadnu takú informáciu. Stále tu mám trojročný kontrakt. Nikto v Interi mi nepovedal, že ma nechcú. Conte má stále chce v Miláne. Nie je preňho jednoduché vybrat spomedzi 30 hráčov, ktorých má k dispozícií, tých, ktorí majú hrať,” zastal sa Škriniar svojho trénera, u ktorého v závere sezóny stratil dôveru a v posledných dueloch vysedával len na lavičke náhradníkov.

Web špecializujúci sa na dianie v Tottenhame však upozornil, že ak Inter potrebuje peniaze, aktuálne je najlepší čas na to, aby Škriniara predal. Ide totiž o vysoko ceneného hráča, ktorého majú upísaného ešte na 3 sezóny, čo znamená, že na trhu by zaňho mohli získať veľmi slušné peniaze.

,,Predpokladám, že gigant Serie A sa rozhodne predať Škriniara, aby získal finančné prostriedky na získanie hráčov, po ktorých túži Conte. Bol by som extrémne prekvapený, keby sa Spurs o tohto slovenského futbalistu nezaujímali,” doplnil autor článku.