Main Content

Prestupové novinky (2.9.): Havertz, Messi, Vidal, Bellerin, Ceballos či Higuaín

streda, 2. september 2020 10:37 | Autor: Martin Gregor

Kai Havertz
Kai Havertz | zdroj: TASR

Leto prináša množstvo zaujímavých prestupových špekulácii a hoci kluby negatívne ovplyvnili ekonomické dopady pandémie koronavírusu, očakáva sa, že niekoľko zaujímavých prestupov sa určite ešte udeje. 

Messi akceptoval ponuku City, Bartomeuovi vraj hrozí väzenie!

Správ o futbalovej budúcnosti Lionela Messhiho húfne pribúda. Priniesli sme vám ďalší prehľad TOP informácii, ktoré sprostredkovali zahraničné média za posledné dva dni skrz údajnú dohodu o prestupe do Manchestru City, záujmu Juventusu, hrozbe pre Bartomeua či priznania člena vedenia klubu, že udrženie Messiho už zrejme nie je reálne. Viac sa dočítate tu

Lionel Messi, Josep Maria Bartomeu, FC Barcelona
Lionel Messi, Josep Maria Bartomeu, FC Barcelona | zdroj: TASR

Rýchle správy

Gonzalo Higauín pravdepodobne zamieri do zámorskej MLS. Podľa TyC Sports má o 32-ročného útočníka veľký záujem Inter Miami, kam už odišiel jeho bývalý spoluhráč Blaise Matuidi.

Kai Havertz sa podľa informácii nemeckého Bild podrobil v nedeľu lekárskej prehliadke u doktorov Chelasea FC. Spečatenie prestupu 21-ročného nemeckého supertalentu na Stamford Bridge by malo byť teda otázkou najbližších dní.

Kai Havertz
Kai Havertz | zdroj: TASR

Fabrizio Romano tvrdí, že Inter Miláno by mohol získať Artura Vidala z Barcelony úplne zadarmo. Čilsky stredopoliar totiž údajne už vôbec nefiguruje v plánoch Blaugranas pre blížiacu sa novú sezónu. Vidal sa podľa renomovaného novinára už dohodol s Interom na podmienkach zmluvy.

Arturo Vidal
Arturo Vidal | zdroj: TASR

Paríž St. Germain poslal ponuku v hodnote 28 miliónov eur plus 5 miliónov formou bonusov za pravého krajného obrancu Hectora Bellerina. Informoval o tom britský The Guardian, ktorý doplnil, že o španielskeho obrancu sa zaujíma aj Bayern Mníchov Juventus Turín.

Hector Bellerín
Hector Bellerín | zdroj: TASR

Portál Diario Madridista informoval, že Arsenal FC nemá šancu získať natrvalo služby Daniho Ceballosa, ktorý hosťoval na Emirates Stadium z Realu Madrid. Arsenal má teda šancu priviesť ho formou ďalšieho hosťovania, no kúpa nie je reálna.

West Bromwich Albion zaostril na služby útočníka Michyho Batshuayia za Chelsea FC. WBA by ho rád priviedol formou ročného hosťovania, no The Blues skôr uprednostňujú predaj za 25 miliónov eur.

Liverpool FC sa podľa Daily Star zaujíma a o služby obrancu Celticu Glasgow Kristoffera Ajera, ktorý po odchode Van Dijka do Premier League zaujal stabilné miesto na stopérskej pozícii tohto škótskeho klubu. Teraz by teoreticky mohol vytvoriť s holandským stopérom na Anfield Road obrannú dvojičku.