Main Content

Griezmann plánoval odchod z Barcelony, no náhle zmenil názor

piatok, 28. august 2020 09:11 | Autor: Martin Gregor

Antonie Griezmann
Antonie Griezmann | zdroj: TASR

Španielsky plátok AS informoval, že francúzsky útočník Antonie Griezmann bol po devastačnej prehre s Bayernom Mníchov vo štvrťfinále Ligy majstrov presvedčený o svojom letnom odchode z Barcelony.

Po stretnutí s novým trénerom Blaugranas Ronaldom Koemanom však podľa tvrdení jeho bývalého agenta Erica Olhatsa zmenil názor. Holandský kormidelník mu dal totiž najavo, že s ním ráta a umožní mu hrať v útoku na jeho obľúbenej pozícii.

,,Seriózne riešil, ako sa dostať z klubu. Avšak podľa toho čo viem, tak ho stretnutie s Komemanom presvedčilo, aby zostal. Koeman mu vysvetlil jeho plány v rámci ktorých sním ráta ako z veľmi dôležitou súčasťou skladačky, povedal Olhats.

Lionel Messi, Antoine Griezmann a Luis Suárez
Lionel Messi, Antoine Griezmann a Luis Suárez | zdroj: TASR

,,Nie je to tradičný krídelník, takže mu musíte dať jeho vlastnú pozíciu a úlohu, ktorá mu sedí a v ktorej dokáže predviesť svoje skutočné kvality,” doplnil k informáciám, že Koeman mu dá na ihrisku viac voľnosti než Quiqe Setien.

Otázne je, do akej miery je s tým uzrozumený prezident FC Barcelona Josep Maria Bartomeu, ktorý sa medzitým podľa španielskeho denníka Marca snažil vymeniť Griezmanna do Atletica Madrid za mladíka Joaa Félixa.  Túto ponuku však údajne Atletico Madrid medzitým už aj stihlo odmietnuť.