Main Content

Milan Škriniar súčasťou obchodu medzi Interom a Spurs?

piatok, 31. júl 2020 10:24 | Autor: Martin Gregor

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

V prípade prestupových fám vždy visí vo vzduchu otázka, nakoľko sú reálne, do akej miery sú prifarbené médiami, alebo dokonca úplne vymyslené. Niektorí športoví novinári sú však známi svojimi naozaj hodnovernými zdrojmi. Aj preto najnovšia správa, ktorá sa týka okrajovo aj Milana Škriniara, mala byť vnímaná vážne.

Už dlhšiu dobu je zrejmé, že Tottenham Hotspur plánuje predať Francúza Tanguya Ndombélého, s ktorým nemá ideálny vzťah kouč Spurs José Mourinho. 23-ročný stredopoliar sa medzitým ocitol v hľadáčiku viacerých popredných klubov vrátane Interu Miláno. Nuž a práve stopa vedúca do hlavného mesta módy je zdá sa veľmi horúca.

Rešpektovaný novinár Fabrizio Romano totiž informoval, že Tottennham je ochotný predať tohto mladíka do Interu Miláno, ak by zaňho Nerazzurri zaplatili 50 miliónov eur. Háčik je však v tom, že takúto čiastku pravdepodobne Inter ochotný dať nebude. Preto je alternatívou aj výmena Ndombeleho za Milana Škriniara.

Tanguy Ndombélé
Tanguy Ndombélé | zdroj: Instagram

 

Otázne by bolo, či by s takýmto transferom súhlasil samotný Škriniar. S Interom ho totiž čaká v budúcej sezóne opäť Liga majstrov a klub má taktiež majstrovské ambície v Serii A. Tottenham si naopak Ligu majstrov nevybojoval. Aj preto treba brať tieto informácie s rezervou.

Prestupu Ndombeleho do Interu by mohol mimochodom prispieť aj jeho priateľský vzťah s Eriksenom a smaozrejme v hre je aj možnosť, že ho Inter naopokon získa bez toho, aby musel ponúknuť na výmenu služby slovenského reprezentanta. Ten je medzitým naďalej spájaný aj s Manchestrom United a Manchestrom City.