Main Content

Prestupové novinky (22.7.): Mbappe, Jimenez, Torres, Cavani či Hojbjerg

streda, 22. júl 2020 16:50 | Autor: Martin Gregor

Kompletné dnešné prestupové špekulácie si môžete pozrieť formou videa. Stačí kliknúť na PLAY tu hore, alebo si ho nájsť na našom YouTube kanáli. Ak však preferujete text, dole nájdete všetko podstatné.

Mbappe, Real, Liverpool a jeho budúcnosť

Stále len 21-ročný francúzsky supertalent Kylian Mbappe je podľa mnohých špecialistov v súčasnosti futbalistom s najvyššou trhovou hodnotou. Napriek tomu špekulácie o jeho možnom odchode z Paríž St. Germain nie sú v porovnaní s inými hviezdami až také časté. Dôvodom, že o Mbappem sa nepíše v súvislosti s prestupmi tak intenzívne ako napríklad o Sanchovi či Havertzovi, ktorí sú taktiež mimoriadne perspektívnymi mladíkmi, je jeho trhová cena. Podrobnejšie sme sa téme venovali v tomto článku.

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé | zdroj: TASR

Leeds sa zaujíma o Cavaniho

Andrea Radrizzani, majiteľ Leedsu United, ktorý si po 16 rokoch vybojoval návrat do Premier League, priznal, že seriózne zvažuje boj o služby Edinsona Cavaniho, ktorý sa stal po vypršaní zmluvy v PSG voľným hráčom. Túto tému sme podrobnejšie spracovali v osobitnom článku.

Edinson Cavani
Edinson Cavani | zdroj: TASR

Rýchle správy

Everton je podľa Daily Echo blízko k podpisu Pierreho-Emilea Hojbjerga zo Southamptonu. 24-ročný futbalista sa už dohodol s Toffees na podmienkach zmluvy. Everton zaňho zaplatí 25 miliónov libier.

Legenda Manchestru United Rio Ferdinand uviedol, že by rozhodne nebol proti, keby Red Devils posilnil Raul Jimenez z Wolverhamtponu. ,,Rozhodne by som nepovedal nie. Myslím si, že má v sebe niečo odlišné, čo v tíme teraz nie je. Páči sa mi, že dokáže strieľať góly z rôznych pozícii.

Raul Jimenez
Raul Jimenez | zdroj: TASR

Manchester City je podľa nemeckého Bildu aktuálne najhorúcejším favoritom na získanie 20-ročného mladíka Valencie Ferrana Torresa. Tento šikovný krídelník je spájaný aj s možným príchodom do Dortmundu, kde by vraj mohol byť vhodným nástupcom Jadona Sancha, ak ten prestúpi do Manchestru Untied. Stopa vedúca na Etihad Stadium je však ešte horúcejšia.