Main Content

Paratici o budúcnosti Ronalda a Sarriho v Juventuse

utorok, 21. júl 2020 15:48 | Autor: Martin Gregor

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

V poslednom období sa začalo špekulovať o budúcnosti Cristiana Ronalda a Maurizia Sarriho v Juventuse Turín. Obzvlášť intenzívne sa hovorí najmä o možnom odchode Sarriho z lavičky hlavného trénera Starej dámy.

Podľa Fabia Paraticiho z úzkeho vedenia klubu si však fanúšikovia Juventusu môžu byť istí tým, že obaja budú súčasťou tímu aj v budúcej sezóne. Pokiaľ ide o Sarriho, dementoval nepriamo aj možnosť, že by ho nahradil na lavičke Starej dámy Mauricio Pochettino. S touto špekuláciou prišiel taliansky denník La Stampa.

,,Tie špekulácie sú len výmyslom médií. S Allegrim sme vyhrávali trofeje 5 rokov v rade. Za ten čas vždy keď sme remizovali, dokonca aj len tesne vyhrali, mali sme interné mítingy. A stále sa objavovali špekulácie. Smiali sme sa na nich. Sarri bude náš tréner aj v budúcej sezóne,” uviedol pre Sky Sport Italia v rozhovore, v ktorom taktiež potvrdil, že spojenie Cristiana Ronalda s Juventusom je  istou vecou a k žiadnemu senzačnému prestupu sa neschyľuje.

Fámy sa začali objavovať najmä na základe informácii, podľa ktorých panuje medzi nim a Sarrim napätie. ,,Dialogy s Cristianom sú bežne. Je normálne, že medzi hráčmi a trénermi sa debatuje. Jednoznačne zostáva u nás,” ubezpečil fanúšikov dlhodobo najsilnejšieho talianskeho mužstva.