Main Content

TRANSFER NEWS (29.4.): BVB loví v Arsenale. Coutinho a Liverpool?

streda, 29. apríl 2020 08:01 | Autor: Jakub Vaverka

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Inter a Auba?

Včera sme písali o tom, že kapitána Arsenalu Pierrea-Emericka Aubameyanga pozorne sleduje londýnska Chelsea, dnes sa hovorí vo veľkom o tom, že Auba by mohol zamieriť do milánskeho Interu. Každopádne, africký zakončovateľ sa odchodu nebráni.

Plán Mbappé

Nielen Liverpool, ale aj Real Madrid pozorne sleduje situáciu okolo francúzskeho útočníka Kyliana Mbappého, ktorý je už v mladom veku hviezdou svetového futbalu v drese PSG. Mbappé by vraj mohol do Španielska zamieriť v roku 2022.

Braithwaite odísť nechce

Špekuluje sa o tom, že dánsky útočník Martin Braithwaite, ktorý koncom zimy prišiel z Leganes do Barcelony, by mohol v lete Camp Nou opustiť. Samotný hráč ale o niečom takom ani nechce počuť, preto v karanténe na sebe poctivo trénuje.

Karius si nezachytá

Brankár Loris Karius sa čoskoro z hosťovania v tureckom Besiktasi BJK vráti do anglickej Premier League, kde je stále kmeňovým hráčom Liverpoolu FC. Aktuálne sa ale javí nereálne, aby pokračoval vo svojej kariére na Anfielde.

Saka a Dortmund?

Talentovaný krajný obranca londýnskeho Arsenalu Bukayo Saka zaujal svojimi výkonmi v tomto ročníku a médiá špekulujú o tom, že by mohol v letnom transferovom okne zmeniť dres. Interes o jeho služby má Dortmund.

Coutinho sa nevráti

Aj keď sa mohlo zdať, že Philippe Coutinho, ktorý je hráčom FC Barcelona, ale hosťuje v Bayerne Mníchov, by mohol v letnom prestupovom období zamieriť do Liverpoolu, kde už v minulosti pôsobil, ukazuje sa, že sa jednalo o špekulácie. The Reds Coutinha jednoducho nechcú.