Main Content

TRANSFER NEWS (14.4.): Barcelona má alternatívu za Neymara

utorok, 14. apríl 2020 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Kingsley Coman a Olivier Giroud
Kingsley Coman a Olivier Giroud | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kane a United?

Harry Kane patrí medzi hlavné letné prestupové ciele Manchestru United. Diabli majú financie aj ambície, ale faktom je, že kapitán Tottenhamu Hotspur neodíde za menej ako dvesto miliónov libier. Spurs oňho prísť nechcú.

Coman ako alternatíva

Barcelona pokračuje vo vytrvalom, možno chvíľami až zúfalom, boji o útočníka Neymara z Parížu Saint-Germain. Ak sa ale Kataláncom nepodarí angažovať tohto Brazílčana, obrátia sa vraj na Kingsleyho Comana z Bayernu Mníchov.

Dembélé neodíde

Aj keď sa toho v médiách popísalo neúrekom, vedenie FC Barcelona nemá ani v najmenšom úmysle predať francúzskeho zakončovateľa Ousmanea Dembélého, ktorého potenciál je obrovský, ale je často kritizované za časté zranenia.

Jovič ostáva

Real Madrid nie je spokojný s tým, že srbský útočník Luka Jovič počas tímovej karantény odišiel do rodnej krajiny, ale šéfovia Bieleho Baletu neplánujú problémového, no nádejného zakončovateľa v dohľadnej dobe predať preč.

 Hakimi sa bude rozhodovať

Achraf Hakimi podáva ako krajný obranca výborné výkony na hosťovaní v nemeckej Borussii Dortmund, pričom stále je kmeňovým hráčom Realu Madrid. Futbalista priznal, že v júni ho čaká náročné kariérne rozhodnutie.

Rice v hľadáčiku Chelsea

Londýnska Chelsea sa aktuálne začala zaujímať o talentovaného anglického reprezentanta Declana Ricea, ktorý je veľmi dobrým kamarátom Masona Mounta, ktorý už na Stamford Bridge pôsobí. Rice je hráčom West Hamu United.