Main Content

TRANSFER NEWS (10.4.): Bude mať Barcelona novú brankársku jednotku?

piatok, 10. apríl 2020 08:01 | Autor: Jakub Vaverka

Andre Onana
Andre Onana | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Tolisso má ponuky

Mladý francúzsky reprezentant Corentin Tolisso, ktorý odvádza dobré služby pre nemecký celok Bayern Mníchov, má vraj niekoľko zaujímavých ponúk. Konkrétne, interes o Tolissa majú mať Arsenal a Manchester United.

Anderson do Talianska?

Felipe Anderson, ktorý patrí medzi lídrov londýnskeho West Hamu United, by mohol pred budúcim ročníkom odísť do talianskej Serie A. Záujem o jeho služby prejavilo vedenie SSC Neapol. Anderson by sa odchodu do Talianska nebránil.

Kanté v hľadáčiku

N´Golo Kanté, francúzsky stredopoliar, by prekvapivo mohol v letnom prestupovom období odísť z londýnskej Chelsea. Situáciu okolo tohto ceneného futbalistu majú podrobne sledovať Paríž Saint-Germain a Real Madrid.

Neuer na odchode?

Manuel Neuer by skutočne mohol v letnom transferovom období odísť z Bayernu Mníchov. Neuer v drese bavorského veľkoklubu vyhral vo svojej kariére všetko, čo mohol, pričom na sklonku kariéry by rád našiel novú výzvu.

Sancho nikam nepôjde

Jadon Sancho, ktorý je vo veľkom spájaný s odchodom do Manchestru United, by mal podľa dostupných informácií, aj vzhľadom na aktuálnu situáciu vo svete, ostať v nemeckej Borussii Dortmund ešte aspoň jednu sezónu.

Onana do Barcelony?

Ak Barcelona po sezóne príde o nemeckého brankára Marca-Andrého Ter Stegena, ktorý stále nepodpísal s klubom nový kontrakt, na Camp Nou by mohol prestúpiť talentovaný gólman Onana z Ajaxu Amsterdam.