Main Content

P.K. Subban sa presúva do role moderátora. Bude sa mu dariť viac ako v tejto sezóne?

sobota, 28. marec 2020 10:27 | Autor: Marek Ďaďo

P.K. Subban a Lindsey Vonn
P.K. Subban a Lindsey Vonn | zdroj: TASR

Všetci vedia, že P.K. Subban z New Jersey Devils nie je len hokejista, ale aj veľká celebrita s množstvom vedľajších aktivít. V poslednej dobe sa čoraz viac povráva, že práve to môže byť za Subbanovým poklesom formy a nenaplnenými očakávaniami. Počas pauzy však jeho „holywoodsky“ štýl môže padnúť na úrodnú pôdu. 

Podľa oficiálnych stránok NHL bude hviezdny P.K. Subban počas pauzy spôsobenej koranavírusom hostiť show, kde vystúpia fanúšikovia, celebrity a hráči NHL. „Som si istý, že by to mohlo byť zábavné a je taktiež skvelé vytvoriť niečo, čo ľudom prinesie radosť, dá im možnosť zasmiať sa, pretože práve teraz tu je mnoho vecí, z ktorých sa mračíme.“

„Som šťastný, že liga má iniciatívu priniesť smiech na tváre ľudí a dať fanúšikom nejaký obsah, aby pozerali dopredu a mali nejakú zábavu. Dúfam, že táto show to dokáže a teším sa na to.“ Vedenie súťaže dúfa, že show by sa mohla začať v nasledujúcich dvoch týždňoch. „Vždy sa snažíte hľadať cesty, ako byť konštruktívny a zostať zaneprázdnený, a ja nemám deti, takže mal by som mať čas naviac, ktorý vy nemáte, aby som robil aj ostatné veci,“ dodáva Subban. 

P.K. Subban a Lindsey Vonnová
P.K. Subban a Lindsey Vonnová | zdroj: TASR

Toto oznámenie prišlo počas video konferencie hráčov metropolitnej divízie, ktorej sa zúčastnil aj Alexander Ovečkin. Subban sa ho preto neváhal spýtať, či si aj on pozrie spomínanú show. „Áno, prečo nie. Pre teba hocičo kamarát,“ zareagoval jeden z najlepších strelcov histórie NHL. 

P.K. už má skúsenosti s moderovaním podobnej relácie. Počas all-star víkendu 2019 bol hostiteľom programu „P.K. Subban’s All-Star Special“. Po tom, čo NHL oznámila prerušenie súťaže strávil kanadský bek ešte týždeň a pol v New Jersey, odkiaľ sa presunul do svojho mimosezónneho sídla v Los Angeles, kde so svojou snúbenicou Lindsey Vonnovou pokračujú v tréningu, nakoľko údajne nemal v Jersey dostatok cvičebného náčinia.