Main Content

Šampión UFC opäť zadržaný políciou! Jones sa asi nikdy nepoučí...

piatok, 27. marec 2020 08:18 | Autor: Marek Ďaďo

Jon Jones
Jon Jones | zdroj: Bloody Elbow

Veľmi dobre vieme, že vo svete MMA je mnoho bojovníkov, ktorí sa svojou kontroverziou prezentujú iba navonok, ale inak sú bezproblémoví. Jon Jones nepatrí medzi tých najväčších vyrývačov (aj keď ani to mu niekedy nie je cudzie), ale v reálnom živote vyrába problémov viac než dostatok.

„Jon Jones sa znovu vystavil problémom so zákonom,“ píše sa na stránka portálu Bloody Elbow. Vládnuci šampión poloťažkej váhy UFC a jeden z najlepších bojovníkov vôbec bol podľa dostupných informácií zadržaný policajnými zložkami v Albuquerque vo včerajších ranných hodinách. Z väzby ho už prepustili. 

A za čo ho polícia zadržala? V zázname nájdeme hneď štyri obvinenia: šoférovanie pod vplyvom, nedbanlivé držanie strelne zbrane, prechovávanie fľaše s alkoholom a jazda bez dokladu o poistení. 

Aby sme si zosumarizovali celú situáciu. Jones unikal polícii, ktorá bola nútená prevetrať svoje zbrane a varovať ho streľbou do vzduchu. Keď sa k Jonesovi dostali, tak vyzeral, že je pod vplyvom alkoholu, čo neskôr potvrdila aj dychová skúška, ktorá namerala hodnotu vyššiu ako dvojnásobok povoleného množstva. 

To však nie je všetko. Polícia pod sedadlom vodiča našla čiernu strelnú zbraň a fľašu tequily, ktorá sa nachádzala za sedadlom spolujazdca. Pre Jonesa to však nie je prvá podobná skúsenosť. V roku 2012 už bol za šoférovanie pod vplyvom zadržaný. O 3 roky bol obvinený za útek z miesta nehody. Je to skrátka „pekný kvietok“...