Main Content

TRANSFER NEWS (26.3.): Sané do Bayernu Mníchov, Alaba do City?

štvrtok, 26. marec 2020 11:06 | Autor: Jakub Vaverka

Leroy Sané
Leroy Sané | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Výmena Saného za Alabu?

Na linke Manchester – Mníchov sa pripravuje veľká futbalová výmena. Nemecký majster Bayern ponúka anglickému šampiónovi City rakúskeho obrancu Davida Alabu. Opačným smerom by mohol putovať Leroy Sané.

Smalling nie, Koulibaly áno

Manchester United je pripravený natrvalo predať obrancu Chrisa Smallinga, ktorý je aktuálne na hosťovaní v AS Rím, pričom Red Devils by vraj mohli angažovať stopéra Kalidoua Koulibalyho z talianskeho SSC Neapol.

Záujem o Ter Stegena

Budúcnosť brankára Marca-André Ter Stegena, ktorý sa stále nedohodol s Barcelonou na novej zmluve, je aktuálne nejasná. MATS rokuje o novom kontrakte, ale záujem o jeho služby prejavili Chelsea a Bayern Mníchov.

Sancho a United?

V tomto momente je najväčším favoritom na získanie anglického reprezentanta Jadona Sancha anglický celok Manchester United. Red Devils si kúpu mladíka z Borussie Dortmund stanovili ako hlavný transferový cieľ.

Bitka o Godina

34-ročný obranca Diego Godin sa teší záujme na prestupovom trhu. Uruguajský veterán, ktorý oblieka dres milánskeho Interu, je aktuálne pod drobnohľadom Manchestru United a Tottenhamu Hotspur.

Hráči do výmeny

Vedenie FC Barcelona naďalej bojuje o argentínskeho útočníka Lautara Martineza z talianskeho Interu Miláno, avšak Katalánci by boli radi, keby mohli ako časť kompenzácie pre čierno-modrých použiť niekoľko svojich hráčov.