Main Content

TRANSFER NEWS (25.3.): Barcelona má jasnú letnú prestupovú prioritu

streda, 25. marec 2020 11:10 | Autor: Jakub Vaverka

FC Barcelona
FC Barcelona | zdroj: PixaBay, S7

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Rice v hľadáčiku Chelsea

Londýnska Chelsea hľadá možnosti ako sa v letnom prestupovom období posilniť, pričom jednou z nich je talentovaný Declan Rice, ktorý momentálne oblieka dres konkurenčného West Hamu United.

Ighalo na prestup do United

Momentálne všetko nasvedčuje tomu, že Odion Ighalo, ktorý je od zimy na hosťovaní v Manchestri United z čínskeho Šanghaja, by mal prestúpiť na Old Trafford na trvalý prestup. Želajú si to všetky zainteresované strany.

Emerson do Juventusu Turín?

Nie je tajomstvom, že Chelsea hľadá nového krajného obrancu, čo by znamenalo, že jeden z dvojice Emerson Palmieri – Marcos Alonso Stamford Bridge opustí. Momentálne je reálnejšie, že z Londýna odíde Palmieri, ktorého sleduje Juventus Turín.

Godin sa môže sťahovať do Anglicka

Manchester United obnovil svoj záujem o skúseného 34-ročného veterána Diega Godina, ktorý je aktuálne hráčom Interu Miláno. Urastený Uruguajčan by bol vítanou posilou do zadných radov Červených Diablov.

Prestupové okno do januára?

Kluby Premier League spolu s UEFA zvažujú, že blížiace sa letné prestupové okno bude otvorené až do januára a prestupovať sa tak bude môcť približne polroka. Jednalo by sa o nevídaný precedens, ktorý by bol reakciou na dianie spôsobené koronavírusom.

Prioritou je Lautaro Martinez

Pierre-Emerick Aubameyang, kapitán londýnskeho Arsenalu, podľa všetkého v lete neprestúpi do Barcelony. Dôvodom má byť fakt, že Katalánci si ako hlavný letný prestupový cieľ stanovili Lautara Martineza z Interu Miláno.