Main Content

TRANSFER NEWS (11.3.): Willianov odchod zadarmo? Arsenal loví v PSG

streda, 11. marec 2020 09:01 | Autor: Jakub Vaverka

Miroslav Stoch a Willian
Miroslav Stoch a Willian | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Arsenal loví v PSG

Vedenie londýnskeho Arsenalu má v letnom transferovom okne v pláne obnoviť svoj prestupový záujem o obrancu Layvina Kurzawu, ktorý je stále hráčom francúzskeho PSG, ale hovorí sa, že by mohol zmeniť dres.

Willian zadarmo?

Dres by čoskoro mohol zmeniť aj ofenzívny univerzál Willian. Po sezóne mu končí v Chelsea kontrakt, pričom Modrí Brazílčanovi ponúkli dvojročné predĺženie. Will by ale rád podpísal zmluvu na tri roky, čo mu The Blues nechcú umožniť.

Jamés a Vlci?

Wolverhampton Wanderers údajne prekvapivo pripravuje osemdesiat miliónov eur na letný nákup Jamésa Rodrigueza. Kolumbijský reprezentant je aktuálne hráčom Realu Madrid, ale jeho budúcnosť v španielskej metropole je neistá.

Pogba a nová zmluva

Aj keď to dlhodobo vyzerá, že Paul Pogba po konci prebiehajúceho ročníka opustí Manchester United, nakoniec môže byť všetko inak. Francúzsky stredopoliar by mohol na Old Trafford podpísať nový kontrakt.

Perišič natrvalo?

Ivan Perišič je momentálne v Bayerne Mníchov na hosťovaní z talianskeho Interu Miláno, ale šumy z Bundesligy hlásajú, že technicky zdatný chorvátsky reprezentant by sa mohol stať hráčom Bavorov na trvalý prestup.

Maatsen do 2024

Londýnska Chelsea myslí na budúcnosť a potvrdzuje to aj činmi. The Blues najnovšie predĺžili kontrakt s nesmierne talentovaným mladíkom Ianom Maatsenom. Maatsen má 18 rokov a podpísal s Chelsea zmluvu do roku 2024.