Main Content

Solskjaer varuje: Ak sa nezlepšíte, v lete vás predáme!

piatok, 6. marec 2020 09:49 | Autor: Jakub Vaverka

Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer | zdroj: TASR

Nórsky tréner Ole Gunnar Solskjaer to nemá na Old Trafford jednoduché. Aj napriek veľkému tlaku na jeho osobu sa snaží odvádzať čo najlepšiu prácu. To sa ale nedá povedať o niektorých futbalistov Red Devils.

Väčšinu času usmiaty kouč je vraj unavený z toho, aby dával niektorým hráčom stále ďalšie a ďalšie šance, aby ukázali, že majú na to, aby hrali v prvom tíme Manchestru United. „Solskjaer odmieta dávať tým istým futbalistom dookola šancu, aby zachránili svoje kariéry,“ píšu britské plátky.

Solskjaer je trénerom Manchestru United v čase, kedy tím z Old Trafford podstupuje náročnú prestavbu. „Niektorí členovia kádra prvého tímu Diablov zrejme v dohľadnom čase opustia Manchester United,“ domnievajú sa novinári, ktorí majú blízko k dianiu v červenej časti Manchestru.

„Sú dni, kedy nie som stopercentne spokojný s tým, čo sa deje na ihrisku. Treba to chápať, sme ľudské bytosti. Fanúšikovia bývajú nespokojní, ale treba to akceptovať,“ povedal Ole pre lokálne médium ​Manchester Evening News.

„Nebudem ľutovať hráčov. Musia sa pripraviť tak, aby boli konkurencieschopní. Nebudem im vždy vysvetľovať, prečo nenastupujú. Nemôžeme si ich stokrát zastaviť a povedať im, že potrebujeme, aby niečo zmenili. Niektorí už mali príležitostí dosť,“ vyjadril sa Nór.

Hovorí sa, že Manchester United by mohli v letnom transferovom okne opustiť štyria až piati futbalisti. Faktom ale je, že Diabli hrajú v poslednom období pomerne kvalitný futbal. Naposledy vyhrali 3:0 v FA Cupe na ihrisku Derby County.