Main Content

TRANSFER NEWS (25.2.): O Jadonovi Sanchovi stále nie je jasno

utorok, 25. február 2020 10:35 | Autor: Jakub Vaverka

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

O Sanchovi nie je jasno

Pred časom sa objavili správy, že Jadon Sancho v letnom prestupovom období určite odíde z Borussie Dortmund, ale na druhej strane vôbec nie je isté, kam to bude. Sancho má na stole niekoľko ponúk, predovšetkým z anglickej Premier League.

Dembélé za 83M

Moussa Dembélé, útočník francúzskeho Olympiqueu Lyon, by vraj mohol v letnom prestupovom období zmeniť dres, ale lacné to nebude. Lyon za jeho služby požaduje 83 miliónov libier, záujem má londýnska Chelsea.

Ruiz a Barca?

Fabian Ruiz, ktorý podáva výborné výkony v drese talianskeho SSC Neapol, by sa mohol za istých okolností v letnom transferovom okne sťahovať do FC Barcelona. Ruiz skúsenosti so španielskym futbalom má, darilo sa mu už v Reale Betis.

AC nechce Matiča

AC Miláno v zimnom prestupovom období bojovalo o srbského stredopoliara Nemanju Matiča, ale momentálne sa čierno-modrí o záložníka Manchestru United nezaujíma. Matič je len odrazom toho hráča, ktorým bol v Chelsea.

Willian a Spurs?

Tréner Tottenhamu Hotspur José Mourinho by veľmi rád získal do svojich radov Brazílčana Williana, s ktorým už v minulosti pôsobil v londýnskej Chelsea. Willian mal pred prestupom do CFC možnosť podpísať kontrakt so Spurs, ale nakoniec z toho nebolo nič.

Ziyech na 5 rokov

Hakim Ziyech sa dohodol s londýnskou Chelsea na päťročnom kontrakte, povedal, že sa na novú výzvu v modrom drese veľmi teší. Ziyech je ešte hráčom Ajaxu Amsterdam, ale už teraz je isté, že prvého júla bude hráčom The Blues.