Main Content

VIDEO: Ružomberčania si doma podelili body s Dunajskou Stredou

sobota, 22. február 2020 17:08 | Autor: TASR

Kristi Qose, Peter Gál-Andrezly, Dalibor Takáč a Štefan Gerec oslavujú gól MFK Ružomberok
Kristi Qose, Peter Gál-Andrezly, Dalibor Takáč a Štefan Gerec oslavujú gól MFK Ružomberok | zdroj: TASR

Ružomberok 22. februára (TASR) - Futbalisti MFK Ružomberok a FC DAC 1904 Dunajská Streda remizovali v sobotnom stretnutí 20. kola Fortuna ligy 0:0.

Do prvej šance sa v 14. minúte dostali hostia, Divkovič potiahol akciu, za obranou MFK našiel E. Ramireza, ten však v tutovej pozícii tesne minul bránku. O tri minúty neskôr z veľkej diaľky napriahol Twardzik a zazvonilo brvno DAC. V 25. minúte letela prvá lopta medzi ružomberské žrde, ale bol to len "priateľský" pozdrav Davisa. V 37. minúte Kmeť po autovom vhadzovaní poslal do šance Zsigmunda, no ten neprestrelil Szárasa. V prvom polčase aktívnejší domáci viac išli za gólovým cieľom ako ich súper, ale vo finálnej fáze sa nepresadili.

V 61. minúte striedajúci T. Bobček, ktorý oživil domácu ofenzívu, prenikol do šestnástky DAC, spätnou prihrávkou našiel Kostadinova a jeho gólové strelu, ktorá už smerovala do siete, zastavil Beskorovajnij. V 69. minúte útočný ťah predviedol Zsigmund, no jeho koncovka nemohla zaskočiť Szárasa. V 73. minúte stuhla krv domácim fanúšikom, keď Čurma pri odkope si takmer dal vlastný gól, napokon lopta skončila na ľavej ružomberskej žrdi. V závere, za filmovanie Schäfer videl druhú žltú a zároveň červenú kartu, no nič viac sa už pod Čebraťom neudialo a zápas sa skončil bezgólovou remízou.

MFK Ružomberok – FC DAC 1904 Dunajská Streda 0:0