Main Content

TRANSFER NEWS (20.2.): Dlh Barcelony, Sancho či Dúbravka

štvrtok, 20. február 2020 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barca dlhuje peniaze

Brazílsky klub Santos tvrdí, že vedenie FC Barcelona dlhuje tomuto celku za prestup Neymara presne 45 miliónov eur. Katalánci kúpili Neymara pred siedmimi rokmi a svoj dlh podľa denníka El Mundo doposiaľ nedoplatili.

Odchod je reálny

Aj napriek množstvu správ, ktoré sa prakticky denne zverejnia, je reálne, že francúzsky stredopoliar Paul Pogba v letnom prestupovom období prestúpi smerom preč z Manchestru United. Záujem je vo Francúzsku aj v Taliansku.

Upamecano si vyberie

Stopér Dayot Upamecano, ktorý podáva výborné výkony v drese nemeckého RB Lipsko, si bude môcť v letnom prestupovom období  vyberať, kam zamieri. Záujem o jeho služby majú predovšetkým Tottenham Hotspur a Arsenal.

Hra brankárov

Proti Manchestru United za Chelsea chytal Argentínčan Caballero, pričom Kepa opäť sedel iba na lavičke. Je preto nejasné, ako bude vyriešená budúcnosť gólmanov na Stamford Bridge v nasledujúcom ročníku. V hre je odchod spomínanej dvojice, pričom Modrí majú záujem o Onanu, Popea či Dúbravku.

Can natrvalo

Za pomerne krátky čas sa nemecký reprezentant Emre Can udomácnil v drese Borussie Dortmund, pričom už teraz je potvrdené, že hosťovanie Cana z Juventusu Turín sa v prvého júla zmení na trvalý prestup.

Sancho bude drahý

Jadon Sancho v lete odíde z Borussie Dortmund, ale jeho získanie nebude jednoduché. BVB chce za jeho služby získať minimálne 100 miliónov libier, pričom samotný hráč by mal týždenne zarábať 200 tisíc libier. Zaujímavosťou je, že favoritmi na kúpu Sancha sú Arsenal a Spurs.