Main Content

TRANSFER NEWS (16.2.): Sterling za 180M do Realu Madrid?

nedeľa, 16. február 2020 10:54 | Autor: Jakub Vaverka

Raheem Sterling
Raheem Sterling | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Lipsko popiera rokovania

RB Lipsko poprel informácie, ktoré hlásajú, že tento nemecký klub rokuje s lídrom anglickej Premier League Liverpoolom o odchode ceneného útočníka Tima Wernera. Werner podáva v tomto ročníku skutočne kvalitné výkony.

Schick chce ostať

Český útočník Patrik Schick by vraj veľmi rád ostal v nemeckom RB Lipsko, kde momentálne pôsobí na hosťovaní, aj natrvalo. Schick je kmeňovým hráčom AS Rím, ale výkonnostne sa mu darí o dosť viacej v Bundeslige ako v Serie A.

180M za Sterlinga?

Real Madrid chce využiť problémy v Manchestri City, a preto Biely Balet chystá 180 miliónov libier na kúpu anglického útočníka Raheema Sterlinga. Sterling by sa stal druhým najdrahším futbalistom histórie.

Winks a United?

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer a jeho spolupracovníci vraj pozorne sledujú situáciu okolo stredopoliara Harryho Winksa, ktorý podáva veľmi dobré výkony v konkurenčnom Tottenhame Hotspur.

Pochettinov návrat?

Mauricio Pochettino by sa vraj mohol vrátiť do Premier League skôr, ako sa pôvodne mohlo čakať. Povráva sa, že Pep Guardiola skončí vo funkcii trénera Manchestru City a nahradiť by ho mohol práve niekdajší kouč Spurs.

Chelsea podrží Kepu

Špekulácie o tom, že by mal brankár Kepa odísť v letnom prestupovom období z londýnskej Chelsea, sa podľa všetkého nezakladajú na pravde. Aktuálne to vyzerá, že The Blues podporia Kepu, i keď sa mu momentálne nedarí.