Main Content

Martinelli prehovoril o Barcelone aj o Reale Madrid, v Arsenale je spokojný

sobota, 8. február 2020 09:40 | Autor: Jakub Vaverka

Gabriel Martinelli
Gabriel Martinelli | zdroj: Instagram

Gabriel Martinelli má momentálne 18 rokov, ale už teraz začína ukazovať, čo v ňom je. O tomto mladíkovi ešte budete počuť.

Gabriel Martinelli predvádza v uplynulých týždňoch v drese Arsenalu veľmi kvalitné výkony a stále viac sa hovorí o tom, že Kanonieri budú mať s pribúdajúcim časom čoraz väčší problém si tohto aktuálne osemnásťročného Brazílčana dlhodobo udržať.

Martinelli prišiel do Londýna v lete z rodnej krajiny, konkrétne z klubu Ituano, za 5,6 milióna libier. Pod trénerom Unaiom Emerym sa príliš nepresadil, teraz pod taktovkou Mikela Artetu je situácia iná.

Arsenal nebol jediným klubom, ktorý o Martinelliho stál. „Krátko pred Sao Paulo Cupom som išiel na pár dní trénovať do Barcelony,“ prezradil pre denník Marca„Strávil som tam 15 dní,“ hovorí mladík.

„Barca ma pozvala trénovať s nimi do La Masie, ale následne so mnou nechceli mať nič spoločné, ani mi nič nepovedali. Išiel som späť do Ituana, hral som našu ligu a potom som prestúpil do Arsenalu,“ vysvetľuje.

Nielen Barcelona, ale vraj aj Real Madrid chcel Martinelliho podpísať. „Z Realu Madrid ku mne nič neprišlo. Som sústredený na svoju prácu v Arsenale, moja hlava je tu.“ Aktuálne to vyzerá, že The Gunners sa Martinelliho odchodu báť nemusia. Hráč je vďačný, že dostal šancu.