Main Content

Manchester United bude nakupovať: Toto je hlavný prestupový cieľ Devils

streda, 5. február 2020 11:49 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United
Manchester United | zdroj: S7, pixabay.com

Red Devils dokázali zo všetkých veľkých mien, s ktorými boli v januári spájaní, dotiahnuť iba Bruna Fernandesa zo Sportingu Lisabon. Manchester United by chcel byť v lete o niečo aktívnejší.

Manchester United musel v januári prehltnúť niekoľko horkých transferových piluliek. Neprišli mená ako Jadon Sancho, Erling Braut Haaland či James Maddison. Neprišiel ani nikto ďalší, s výnimkou Bruna Fernandesa zo Sportingu Lisabon. Avšak, lepšie ako nič. Samozrejme, klub získal v závere aj Odiona Ighala na hosťovanie zo Šanghaja, ale to nie je práve posila najväčších rozmerov.

Diabli sa chcú preto na letné transferové okno pripraviť už niekoľko mesiacov dopredu. V súvislosti s United sa vo veľkom hovorí predovšetkým o dvoch menách – James Maddison z Leicestru City a Jack Grealish z Aston Villy.

„Manchester United sleduje Jamesa Maddisona aj Jacka Grealisha, ale hlavným prestupovým cieľom Červených Diablov je práve druhý menovaný Grealish, ktorý hrá za Aston Villu,“ píše denník Daily Mirror.

„Grealish je výborný hráč, ktorý by mal byť po sezóne dostupný. Kapitán The Villans patrí v tomto ročníku medzi najlepších futbalistov celej Premier League. Má 24 rokov a v aktuálnej sezóne sa mu podarilo skórovať i proti Manchestru United,“ dokresľujú britskí novinári. Aston Villa zrejme nebude mať ekonomickú silu na Grealishove udržanie.