Main Content

Kepa na odchode z Chelsea? Lampard si vyhliadol nového brankára

utorok, 4. február 2020 10:56 | Autor: Jakub Vaverka

Kepa Arrizabalaga
Kepa Arrizabalaga | zdroj: TASR

Chelsea nie je spokojná so španielskym brankárom Kepom, pričom stále viac sa hovorí, že by mohol tento gólman po sezóne odísť. Kto ho môže nahradiť?

Chelsea kúpila Kepu Arrizabalagu v roku 2018 z Athleticu Bilbao za rekordných 71,6 milióna libier. Tento gólman sa mal stať symbolom The Blues na dlhé roky. Avšak, Kepa zatiaľ nedokáže zo seba dostať to najlepšie, má problémy s morálkou a jeho výkony išli prudko nadol.

Preto Frank Lampard v poslednom ligovom zápase proti Leicestru (2:2) poslal medzi tri žrde veterána Willyho Caballera. Arrizabalaga ale nie je brankár, ktorý by mal byť dvojkou, pričom bremenom preňho je aj vysoká prestupová čiastka. 

​The Mirror hlása, že Kepa by mohol po sezóne opustiť Chelsea. „Predať ho nebude jednoduché, ale tréner Frank Lampard by rád za Arrizabalagu priviedol náhradu.“

„Chelsea má záujem o chváleného brankára Nicka Popea z konkurenčného Burnley FC,“ píšu britskí novinári. Pope je členom anglickej reprezentácie a dlhodobo patrí medzi TOP gólmanov v Premier League. Jasnejšie bude na konci sezóny.