Main Content

PLÁN: Takto chce Real Madrid získať Kyliana Mbappého

utorok, 4. február 2020 10:50 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappe, Real Madrid
Kylian Mbappe, Real Madrid | zdroj: TASR

Real Madrid má dlhodobý plán ako získať Kyliana Mbappého z Parížu Saint-Germain. Mbappé svoju budúcnosť nekomentuje, čoskoro sa ale oňho strhne veľká transferová bitka.

Kylian Mbappé patrí v mladom veku medzi najlepších hráčov na svete a v drese Parížu Saint-Germain zápas, čo zápas dokazuje, že najbližšie roky vo futbalovom svete by malo patriť práve jemu. Francúz má podpísaný kontrakt do roku 2022.

Práve rok 2022 je kľúčový, pretože Mbappé sa s PSG stále nedohodol na novej zmluve, čo otvára priestor na špekulácie o jeho ďalších krokoch. Záujem majú mať Liverpool Real Madrid

Biely Balet má podľa denníka AS plán, ako reprezentanta Les Bleus získať. „Merengues chcú zopakovať stratégiu zo získavania Edena Hazarda z Chelsea. Real vraj počká, kým Mbappému bude ostávať 12 mesiacov do konca kontraktu a následne sa ho pokúsi kúpiť.“

„Je preto reálne, že Kylian Mbappé prestúpi z PSG do Realu Madrid v roku 2021 za o niečo nižšiu cenu, ako by tomu bolo teraz,“ píšu španielski novinári. Netreba ale zabúdať ani na interes anglického Liverpoolu.