Main Content

TRANSFER NEWS (28.1.): Hviezda Slavie Praha krok od prestupu do West Hamu

utorok, 28. január 2020 07:39 | Autor: Jakub Vaverka

Tomáš Souček
Tomáš Souček | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Souček do Londýna?

West Ham United je veľmi blízko k získaniu českého reprezentanta Tomáša Součeka, ktorý hrá v drese Slavie Praha dlhodobo výborne. Kladivári by vraj mohli za tohto futbalistu zaplatiť dvadsať miliónov eur.

Ďalšia ponuka

Manchester United plánuje ďalšiu ponuku za Bruna Fernandesa z portugalského Sportingu Lisabon. Bruno je spájaný s transferom do anglickej Premier League už niekoľko týždňov, ale stále sa oba kluby nedohodli. 

Arsenal chce odolať

Vedenie londýnskeho Arsenalu chce odolať prestupovému záujmu španielskeho giganta FC Barcelona, ktorý chce kúpiť gabonského útočníka Pierrea-Emericka Aubameyanga. „Auba“ je pre The Gunners veľmi dôležitý hráč.

Perez za 13M

Carles Perez podľa dostupných správ nakoniec neodíde z Barcelony na polročné hosťovanie, ale na trvalý prestup. Španielskeho mladíka z Katalánska loví taliansky celok AS Rím, ktorý chystá na jeho získanie 13 miliónov eur.

Boženík do 2024

Včera bol skompletizovaný prestup slovenského útočníka Roberta Boženíka z MŠK Žilina do holandského Feyenoordu Rotterdam. Feyenoord podpísal s reprezentantom Slovenska kontrakt do roku 2024, Šošoni mu zaželali v novom pôsobisku veľa šťastia.

Hosťovania v hre

Tottenham Hotspur v závere januárového prestupového okna rieši hosťovania dvoch krajných obrancov. Konkrétne je reč o Dannym Roseovi a Kyleovi Walkerovi-Petersovi, ktorí majú na stole momentálne niekoľko ponúk.