Main Content

TRANSFER NEWS (26.1:): Do Manchestru United nikto nechce ísť

nedeľa, 26. január 2020 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United
Manchester United | zdroj: Pixabay.com

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Do United nikto nechce ísť

Bulharský veterán Dimitar Berbatov, ktorý za sebou bohatú kariéru, prehlásil, že do Manchestru United, kde v minulosti sám pôsobil, momentálne nikto nechce prestúpiť. Podľa jeho názoru je klub z Old Trafford prehnane povedané posledným miestom, kam by hráči chceli odísť.

Tevezov návrat?

Bulvárne plátky hlásajú, že do Manchestru United by sa mohol vrátiť argentínsky útočník Carlos Tevez, ktorý v minulosti na Old Trafford pôsobil. Háčik je však v tom, že Tevez svojho času opustil United kvôli ponuke konkurenčného Manchestru United.

Dybala priznal pravdu

Argentínsky útočník Paulo Dybala, ktorému momentálne futbal v drese talianskeho Juventusu Turín chutí, otvorene priznal, že nie tak dávno mohol Starú Dámu definitívne opustiť. Mal na stole niekoľko ponúk a situácia v klube preňho nebola optimálna. Teraz je všetko inak.

Liverpool v hre o Sancha

Jedným z klubov, ktoré sledujú anglického reprezentanta Jadona Sancha je momentálne líder Premier League Liverpool FC. Sancho momentálne hrá veľmi dobre v drese nemeckého klubu Borussia Dortmund a jeho budúcnosť je otvorená.

Lautaro a Barca?

V tomto momente nie je vylúčené, že argentínsky útočník Lautaro Martinez odíde v najbližších mesiacoch do FC Barcelona. Tento mladý a šikovný zakončovateľ sa vo veľmi dobrom svetle ukazuje v talianskom Interi Miláno.

Bale a Tottenham

Kto podrobne sleduje dianie okolo futbalových prestupov si nemohol nevšimnúť, že Tottenham Hotspur je v možnom návrate waleského reprezentanta Garetha Balea stále aktívnejší. Real Madrid ho predávať momentálne neplánuje.