Main Content

TRANSFER NEWS (19.1.): Haaland žiari, Manchester United sa hnevá

nedeľa, 19. január 2020 11:33 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United, Haaland
Manchester United, Haaland | zdroj: Instagram, Youtube

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kurzawa neodíde

Layvin Kurzawa, obranca parížskeho PSG, ktorý je vo veľkom spájaný s možným transferom z Parku Princov, by mal podľa slov nemeckého trénera Parížanov Thomasa Tuchela ostať v klube minimálne do konca sezóny.

Bayern sleduje Hakimiho

Skauti nemeckého Bayernu Mníchov sledujú situáciu okolo talentovaného obrancu Achrafa Hakimiho, ktorý podáva vynikajúce výkony v konkurenčnom Dortmunde. Hakimi je kmeňovým hráčom Realu Madrid.

Nahnevaný United

Manchester United je nahnevaný, minimálne to sa ozýva z Britských ostrovov. Predstavitelia Red Devils soptia, pretože ich prestupový cieľ Erling Braut Haaland sa v Dortmunde uviedol hetrikom do siete Augsburgu. Devils v januári neuspeli v honbe za týmto talentom.

Shaqiri a Rím?

Švajčiarsky reprezentant Xherdan Shaqiri by predsa len mohol v zimnom transferovom okne opustiť Liverpool. Shaqiri je v hľadáčiku talianskeho AS Rím, ktorý hľadá posily do ofenzívy, pričom tento Švajčiar sa klubovým šéfom pozdáva hneď z viacerých dôvodov.

Barkley nikam nepôjde

Aj keď sa v posledných dňoch špekulovalo, že by anglický reprezentant Ross Barkley mohol na polroka opustiť Chelsea a odísť hosťovať do West Hamu United, momentálne to vyzerá, že Barkley ostane na Stamford Bridge.

Januzaj do AS Rím?

Adnan Januzaj, belgický reprezentant s minulosťou z Manchestru United, ktorý momentálne oblieka dres Realu Sociedad San Sebastián, by sa vraj mohol sťahovať do talianskej Serie A, kde ho chce získať AS Rím.